De voordelen van een e-sigaret

Je wilt misschien overstappen van een normale sigaret naar een e-sigaret, maar je bent

benieuwd naar de voordelen en wat erin gaat? Wij vertellen hier alle voordelen, wat er in

een e-sigaret gaat, verschillende merken e-sigaret met als voorbeeld Justfog. Ben je

nieuwsgierig? Lees dan hier meer!

De voordelen van een e-sigaret

  • Een e-sigaret heb je op verschillende sterktes je hebt ze zelfs helemaal nicotinevrij. Je doet namelijk e-liquids in de e-sigaret en van die liquids kan je zelf bepalen hoe sterk die zijn.
  • Tabak geur is de ergste geur die er is toch? Met een e-sigaret heb je hier nauwelijks last van! Een e-sigaret is bijna geurloos. Het enige geurtje wat een e-sigaret geeft is van de tabak vloeistof, deze geur is ook minimaal en blijft niet lang hangen in de kleren.
  • Sigaretten geven een gele kleur op de tanden, muren etc. Een e-sigaret heeft dit niet, je zult er helemaal niks van zien.
  • Een e-sigaret hoeft je niet gelijk op te roken en een sigaret wel. Je kan namelijk de e-sigaret even aanzetten een paar trekjes nemen en gelijk weer uit zetten, zo makkelijk is dat!
  • In een e-sigaret stop je een e-liquid. Deze liquids heb je in verschillende smaken, zo heb je altijd een beetje afwisseling als je daarnaar op zoek bent. 

De werking van een e-sigaret

Er is een groot verschil tussen een e-sigaret en een ‘normale’ sigaret. Bij een e-sigaret

inhaleer je waterdamp en geen rook en bij de ‘normale’ sigaret inhaleer je rook omdat de

sigaret als het ware verbrand. Dit is beter omdat er met waterdamp veel minder gevaarlijke

stoffen vrijkomen. Een e-sigaret bestaat uit 2 onderdelen een batterij hier kan je de e-sigaret met een knopje aan en uit zetten. Het andere onderdeel noem je een tank hier stop je de e-liquid in. Wanneer je de knop indrukt wordt het verdampingselement in de tank warm en wordt de e-liquid verdampt, deze kan je dan inhaleren.  

Bekendste e-sigaret merk

Een e-sigaret heb je van verschillende merken. Een bekend merk in Nederland is Justfog. De Justfog e-sigaretten zijn zo populair omdat er veel damp en smaak van de e-sigaret af komt. Wat ook handig is aan deze e-sigaret is dat je makkelijk kan zien wat het batterijniveau is.  Bij de e-sigaretten van Justfog kan je instellen op hoeveel volt die staat, dit heeft te maken met de hoeveelheid damp die er dan vanaf komt. 

Justfog heeft een coil ontwikkeld die op vrijwel elk model van hun past, dit is ideaal omdat je

dan niet hoeft op te letten of het daar wel op past. De coil van Justfog is van organisch

katoen dit geeft een nog betere smaak van de e-liquid. Justfog heeft op dit moment 2 verschillende modellen. Je hebt het model C14 dit is een eenvoudig model met 2 batterijtjes erbij. Van dit model zijn wel verschillende varianten gemaakt zoals de Q14, deze is een stukje groter als de C14.  Het tweede model is de Q16, deze heeft net als de C14 verschillende varianten. Zoals je hebt gelezen is het merk Justfog erg populair en heeft het verschillende varianten waar je uit kunt kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *