e smoker voordelen

E-smoker: wat zijn de voordelen?

De e sigaret, ook wel e smoker genoemd, heeft verschillende voordelen en nadelen. Het lijkt erop dat de e smoker minder schadelijk is voor de gezondheid dan sigaretten. Zo verbrandt een e smoker geen tabak. Met een e sigaret ben je aan het dampen in plaats van roken, waardoor je minder schadelijke verbrandingsproducten zoals teer binnenkrijgt. Niet voor niets zeggen we dat dit alternatief voor roken “minder schadelijk” is. De vloeistoffen bevatten namelijk nog wel schadelijke stoffen, echter is het 95%* minder schadelijk dan sigaretten.

Hieronder hebben we een aantal voordelen van de e smoker op een rij gezet.

E liquids zijn verkrijgbaar in verschillende smaakjes

Een e sigaret wordt gevuld met speciale vloeistof, dit wordt ook wel e liquid genoemd. Een groot voordeel van dampen is dat je de keuze hebt uit honderden verschillende smaakjes. Zo is er voor iedereen wel een lekkere smaak te vinden.

Helpen om te stoppen met roken

Bij een e smoker is het mogelijk om zelf de hoeveelheid nicotine in de vloeistof te bepalen. Het is zelfs mogelijk om nicotinevrije e liquid te gebruiken. Rokers zijn verslaafd aan nicotine. Een e smoker maakt het mogelijk om je nicotine inname zelf te bepalen. Zo kan je de inname van nicotine afbouwen door steeds een mindere hoeveelheid nicotine in de e liquids te doen.

Minder schadelijk voor de omgeving

Een niet te onderschatten voordeel van de e smoker is dat het geen damp uitstoot tussen het hijsen door. Een e sigaret stoot dan ook minder damp uit dan sigaretten,waardoor dampen minder schadelijk is voor de omgeving.

Geen last meer van een rokersadem

De geur van sigarettenrook blijft lang hangen in kleding, haren en in huis. Verder zorgt het voor een rokersadem, waardoor je bij rokers al vaak kan ruiken als ze gerookt hebben. Met een e smoker heb je daar geen last meer van. De geur van e liquid verdwijnt namelijk al snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *