Je dagelijkse hoeveelheid nicotine binnenkrijgen

Het is een franse naam voor een product dat ook eigenlijk niet in Nederland verkocht mag worden, maar waar je misschien wel eens van gehoord hebt en dat zijn sachets de nicotine, oftewel de nicotine zakjes. Dit zijn zakjes gevuld met bijvoorbeeld soorten fruit gecombineerd met nicotine die misschien een beetje op hele kleine theezakjes kunnen lijken die je onder je bovenlip kunt leggen om zo de werkende stoffen te kunnen activeren. Deze komen vervolgens bij jouw slijmvliezen terecht waardoor de lichaam het kan laten werken en waardoor je het ook echt kunt gaan merken. Dit product mag dus niet in Nederland verkocht worden door het teveel aan nicotine, maar wel in Frankrijk. 

De behoefte aan nicotine

Die nicotine zakjes zijn slechts een enkel voorbeeld hoe je nicotine tot je kunt nemen, we kennen waarschijnlijk allemaal wel de sigaretten of de shaq die mensen roken om dagelijks meerdere keren hun nicotinebehoefte aan te vullen. Veel mensen hebben moeite om hiermee te stoppen en besluiten dan eerst om over te gaan op nicotinepleisters om ervoor te zorgen dat ze toch voorzien worden van dit stofje, zonder een sigaret op te hoeven steken om daarna te stoppen met roken, maar vaak ontstaat toch na een tijdje weer de behoefte om weer te gaan roken omdat mensen ontwenningsverschijnselen krijgen, omdat het lichaam de nicotine toch mist. 

Een e-sigaret

Sommige mensen komen er dan toch achter dat ze het roken op zich vinden stinken, maar willen toch wel graag roken al is het soms maar voor de gezelligheid en dan besluiten zij om een Puff jetable aan te schaffen, oftewel een e sigaret waarbij je zelf kunt kiezen welke smaak je wilt roken. Veel mensen denken dat dit beter is dan gewoon roken, maar ook dit is een schadelijke manier om nicotine binnen te krijgen en is dan ook niet veel beter voor je longen dan door regulier te roken. Vergis je hier dus niet in. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *