Waar koop je een waterpijp?

Ben je op zoek naar een waterpijp? Dan weet je vast ook al dat je een waterpijp niet overal zomaar kunt kopen. Alleen bij de exclusieve waterpijp winkels kun je ze kopen. Ook bij een enkele benzinepomp heb je soms een klein assortiment met waterpijpen en de bijbehorende accessoires. Gelukkig kun je tegenwoordig ook veel online kopen. Ook is er een webshop met shisha’s, genaamd Shishahut.nl. Deze webshop biedt waterpijpen aan in allerlei soorten, modellen en maten. Of je nou dus op zoek bent naar een kleine shisha of een van de meest uitgebreide grote shisha’s, in deze webwinkel zal je vast en zeker slagen.

In het buitenland kom je in de souvenirwinkeltjes zo af en toe ook wel eens een waterpijp tegen. Landen zoals Spanje en Turkije hebben bijvoorbeeld van dit soort winkeltjes waar shisha’s verkrijgbaar zijn. Het gaat dan vaak om de wat simpelere modellen. Zoek je een speciaal merk zoals Khalil Mamoon? Die komen uit Egypte en hebben ook een echte Arabische uitstraling. Je kunt ze ook in Nederland krijgen, alleen bij exclusieve webshops zoals Shishahut.nl.

Wat is het verschil tussen sigaretten roken en shisha roken? Een sigaret bevat vaak tabak en nicotine. Het is een klein staafje die je vaak in je eentje rookt, met een paar minuten heb je de sigaret op. Een shisha is een pijp, waarvan de vaas gevuld is met water. Je kunt er speciaal waterpijptabak in roken maar ook de nicotinevrije waterpijpsteentjes zijn geschikt om in de shisha te doen om te roken. Het roken van een shisha duurt wat langer dan een sigaret. Je kunt zo een paar uur achter elkaar een waterpijp roken. Ook hoef je een shisha niet alleen te roken. Het is vaak gezellig om samen te genieten van de waterpijp. Je kunt de waterpijpslang aan elkaar doorgeven, maar je kunt ook een shisha kopen met twee of meer slangen, zodat je niet hoeft te wisselen met één slang. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *